Profil

Firmaet drives som en installationsforretning i landlige omgivelser. Kundekredsen fordeler sig mellem landmænd, industri, byggeri og private, og deres hovedarbejdsområder er Data, Telefon, Alarm, Industri, El-installation og ny byggeri.

Firmaet er medaktionær af El salgs kæden. El-Salg er et installatør ejet aktieselskab med 300 el-installatører, der er forhandlere af hårde hvidevarer, små el-apparater samt belysning.

Firmaet dækker et stort geografisk område der spænder fra Ålestrup i nord til Hobro i øst, Viborg i syd og Skive i vest. Og vi har vores daglige gang i Skals, Ulbjerg og Møldrup.

Historien bag El Kontakten A/S

Virksomheden El-kontakten blev grundlagt i 1928 i Nr. rind, Bent Grøn blev ansat som elektriker lærling og fik sit svendebrev i 1971, og overtog firmaet i 1975.

Senere kom Kent Mogensen i lære som elektriker. Efter Kent havde færdiggjort sin uddannelse som elektriker, læste han videre til el installatør, og blev i 1995 medejer af virksomheden.

Samtidigt købte de en El forretning i Møldrup, og derved omdøbte de firmaet til det den hedder i dag El-kontakten A/S og de har 5 ansatte i firmaet.